DURF JIJ HET AAN?


Reserveer Nu!

 

Escape room


Escape Bunker Valkenswaard is een spannende escape room, met een historisch, educatief karakter. Locatie: een echte bunker uit WO II!

Jullie worden opgesloten in één van onze kamers, waar jullie je wanen in oorlogstijd. Het doel is om binnen 60 minuten te ontsnappen aan de gevaren in deze angstaanjagende omgeving. Maar dat is nog niet zo eenvoudig. Teamwork, creativiteit en out of the box denken is hierbij cruciaal.

 

Het verhaal


Wij voeren jullie terug naar een donkere periode in onze geschiedenis: de tweede wereldoorlog.
Op 10 mei 1940 vielen Duitse troepen Nederland binnen en volgde een bezetting van 5 jaar. Wat doe je dan? Kiezen jullie ervoor om onder te duiken zoals Anne Frank of om te vechten tegen de bezetter?
De twee escape rooms “het Achterhuis” en “de Ondergrondse” zijn onvoorspelbaar en een ware beproeving. Welke keuze jullie ook maken: jullie zullen tegen spreekwoordelijke muren aanlopen in de vorm van puzzels, codes, raadsels en zoektochten naar objecten.
Wees alert, want je weet niet wat de volgende stap van de Duitsers zal zijn…

 

Rooms

Het Achterhuis

Het gezin van Anne Frank had geen keuze en dook onder. Jij wilt ook niet door de Duitsers worden opgepakt, dus duiken ook jullie onder. Maar dan nog is er de constante dreiging, dat de Duitsers elk moment kunnen binnenvallen. Jullie komen dus voor verschillende uitdagingen te staan en het is aan jullie om deze tot een goed en veilig einde te brengen.

Nieuwe foto EB

De Ondergrondse

Trek oorlogskleding aan. Je gaat samen met jouw groep tegen de Duitse bezetters vechten. Wil je hier als winnaar uit de strijd komen, dan dien je het strategisch aan te pakken. Zorg dat jullie te weten komen, wat de Duitsers van plan zijn en dwarsboom hun plannen. Probeer ze een stap voor te zijn en je wint dit gevecht. - OPENING EIND OKTOBER 2016 -

© 2016 Escape Bunker Valkenswaard - Heel NL mobiel-vriendelijk met GraagGoedOnline.nl - Sitemap